​Febelfin helpt je om snel en gemakkelijk een geldautomaat te vinden

Voldoende toegang tot cash is een belangrijke doelstelling van de financiële sector.  Daarom werden verschillende initiatieven doorheen de jaren door de banksector uitgerold om de beschikbaarheid en bereikbaarheid van geldautomaten te verzekeren.

Toegankelijk bankieren

Om de consumenten te helpen bij het vinden van een geldautomaat heeft Febelfin dan ook een nieuwe website, www.ikzoekeengeldautomaat.be ontwikkeld die je zowel op computer als op de smartphone kan gebruiken.  

Via het zoekvenster op de website kan je de gewenste straatnaam, gemeente of postcode invoeren en één van de suggesties selecteren.

Vervolgens krijg je in één oogopslag een kaart waar alle locaties met geldautomaten zijn aangeduid. Je kan de kaart in en uitzoomen of verschuiven om andere locaties met geldautomaten te vinden. Je ziet ook andere details zoals de openingsuren, de mogelijkheid om bankbiljetten te deponeren, meer info over rolstoeltoegankelijkheid, enz.

Kortom, deze tool helpt je om snel een geldautomaat te vinden wanneer je cash nodig hebt en waar je ook bent in België. Neem dus zeker een kijkje!

Naar de website